Hoppa till innehåll

Välkommen till anmälningssidan för AI-utbildningen:

Bli en mästare på att kommunicera med AI-assistenter.

Genom att komma hit har du tagit ett viktigt steg mot att förbättra din förståelse för
AI och dess potential för att effektivisera din verksamhet och kommunikation.

Så här anmäler du dig:

Boka i onlinekalendern; Välj ett önskat datum och tid.
Jag bekräftar din bokning via e-post eller SMS, och fastställer en tid som passar oss båda.

Ange kontaktinformation; När du valt tid, fyll i din information noggrant.
Bokningen blir bindande efter min bekräftelse. .

Kurs: Bli en mästare på att
kommunicera med
AI-assistenter.

4 500:-/person + moms

Viktigt att tänka på:

Bindande anmälan:
Din anmälan är bindande. Detta innebär att efter att jag har bekräftat din bokning ser jag fram emot din deltagelse och engagemang i kursen.

Begränsade platser:
För att säkerställa en kvalitativ och personlig upplevelse för alla deltagare är antalet platser begränsade. Det är därför viktigt att du bokar din plats så snart som möjligt.

Förberedelser:
Efter bekräftelse kommer jag att skicka dig all nödvändig information och material du behöver inför kursstart. Detta för att du ska kunna förbereda dig och maximera ditt lärande under utbildningen.

Hellre ringa eller anmäla dig via e-post?
 • Ring eller skicka sms: 070-210 09 07
 • Skicka anmälan via e-post: kontakt@polzer.se
 • Anmäl via chatt: När jag är jag tillgänglig online

Kurs: Bli en mästare på att kommunicera med AI-assistenter

Är du redo att ta ditt företags kommunikation till nästa nivå med AI? Med över 25 års erfarenhet inom internet och onlinemarknadsföring, erbjuder jag en unik AI-utbildning som inte bara är en kurs, utan en personlig resa där du lär dig att effektivt kommunicera med AI-assistenter.

Kursinformation och vad du kan förvänta dig:

 • Guidning i AI-kommunikation:
  Jag leder dig personligen genom processen, oavsett om du är entreprenör och/eller ledare. Min utbildning är skräddarsydd för att passa just dina behov och mål.
 • Omedelbart tillämpbara färdigheter:
  Du kommer att få med dig kunskaper och verktyg som du direkt kan börja använda i ditt arbete, vilket gör att du inte riskerar att hamna efter i den digitala utvecklingen.
 • Personligt anpassad onlinevideolektion:
  Genom en kombination av min pedagogiska erfarenhet och teknik som skärmdelning, säkerställer jag en interaktiv och engagerande inlärningsupplevelse.

Varför AI-utbildningen med mig är unik:

 • Individuell coaching från mig, där jag använder mina år av erfarenhet för att ge dig en förståelse för AI.
 • Praktiska verktyg och övningar som är direkt tillämpbara för att förbättra din vardag och effektivisera din verksamhet.
 • Insikter i generativ AI och prompt engineering, vilket gör det möjligt för dig att skapa målinriktat och engagerande innehåll.

Tidsbegränsat erbjudande:

Anmäl dig innan slutet av april för att ta del av ett exklusivt erbjudande med 33% rabatt, vilket innebär att kursavgiften är endast 4 500 SEK (exkl. moms). Efter detta datum återgår priset till det normala på 6 000 SEK. Anmäl dig här!

Upptäck kraften i AI och lär dig att tala dess språk med mig tryggt vid din sida.
Genom min kurs, Bli en mästare på att kommunicera med AI-assistenter, får du chansen att ta första steget in i framtiden. Jag har alltid varit i framkant för att anamma nya trender och tekniker, och jag ser fram emot att dela med mig av min kunskap och insikter för att hjälpa dig att navigera i denna nya spännande teknik.

Har du och ditt företag råd att vänta med att ta detta viktiga steg?

Använder du inte AI, då hamnar du efter. Anmäl dig därför idag och säkra din plats i min unika AI-utbildning. Anmäl dig här! Jag ser fram emot att guida dig på din resa mot att förstå och använda AI för att berika din professionella verktygslåda och driva din verksamhet framåt.